Thursday, September 2, 2010

Official tee #03 and #04 for Female

Okeh semalam kitorang dah kasi preview untuk male bagi collection terbaru JOHO #03 dan #04. Kaum pompuan takyah nangis sebab hari ini kitorang bring to you guys the female version pulak even though maklumat yang lain semua sama.
JOHO #03 (ringer tee)
Harge: RM40
Saiz: S, M, L, XL, XXL

JOHO #04 (polo shirt)
Warna: Hitam/Merah
Harge: RM45
Saiz: S, M, L, XL, XXL

JOHO akan adakan sale for the first time ever kat Paso Bumbong ni nanti in conjunction with Hari Raya Aidilfitri as well as the release of our latest collection. Harga memang istimewa sikit ar. So korang yang tak datang beli jangan ngada² nak mintak discount pada hari lain eh? :)

Jumpa anda semua di atas bumbong Plaza Seni tu nanti!

Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua JOHO lovers

Pictures credit to Amirul Izwan. Talents credit to La Rizal and Lia

7 comments:

  1. online lepas raya ar. itu pun kalau stok masih ada

    ReplyDelete
  2. if nk beli kt kdai u'll skrg ade x?
    or nk kne g paso bumbung aje?

    ReplyDelete
  3. kita release kat Paso Bumbong, which mean lepas Paso Bumbong ada la di Concept Store JOHO

    ReplyDelete
  4. Alahai.. kite jauh dr JOHO.
    Cemane nk p PASO tu!

    Kalau beli online xbole ke ek?
    Reserve la dulu.

    Kalau bole, on the spot bank in duit! ^.^

    ReplyDelete
  5. stok polo t-shirt ada lagi ta?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails