Monday, February 22, 2010

JOHO Limited Edition T-shirt Series 01


Hi to all JOHO lovers,

The news that you have been waiting for is finally here. You can get your hands on our first official LIMITED EDITION JOHO t-shirt at Rebirth, Plaza Seni starting on Wednesday, February 24, 2010. The price is RM35 per tee.

To those who ARE NOT in Johor Bahru (we WILL NOT attend those who are in/near the vicinity) but wants to get your hands on the t-shirt, don't fret. We are selling it online as well. The details for the online purchase are as follows:
  • Online purchase will be opened on Sunday, February 21 at 12am and closed on Tuesday, February 23 at 12am. Order placed before or after the time period WILL NOT be attended.
  • Online purchase is for limited number only. Priority will be given based on first come first serve basis.
  • Online purchase is limited to size M and S only.
  • Email to johobaru@gmail.com your name, contact number, mailing address and t-shirt size.
  • We will send you confirmation email which will include the total payment (including postage) and bank account number.
  • Payment must be cleared by Tuesday since we will send out the tee on Wednesday. Failing to do so will cancel the purchasing.
Once you have the tee in your hands, we would appreciate it if you could snap a photo of yourself wearing the tee and send it to us via email.

Spread the love. Wear with pride.



Salam kepada pecinta JOHO :)

EDISI TERHAD t-shirt JOHO kini di pasaran. Korang boleh dapatkannya bermula hari Rabu, 24 Februari di Rebirth, Plaza Seni. Harga satu tee ialah RM35.

Bagi yang takder kat Johor Bahru, korang boleh beli online. Maklumat adalah seperti yang berikut:
  • Tempahan dibuka pada Ahad, 21 Februari jam 12am dan ditutup pada Selasa, 23 Februari jam 12am. Tempahan yang dibuat sebelum atau selepas waktu tersebut TAK AKAN DILAYAN.
  • Kuantiti untuk tempahan online adalah terhad. Siapa cepat dia dapat.
  • Tempahan online hanya terhad untuk saiz M dan S sahaja.
  • Emailkan nama, contact nombor, alamat dan saiz baju ke johobaru@gmail.com
  • Kami akan bagi email confirmation beserta dengan jumlah bayaran (termasuk pos) dan nombor akaun bank.
  • Bayaran perlu diselesaikan selewat-lewatnya hari Selasa. Kami akan pos baju hari Rabu. Kalau lambat tempahan akan dibatalkan.
Lepas korang dah dapat baju, sila ambil gambo korang pakai baju JOHO tu dan hantar kat kitorang via email.

Spread the love. Wear with pride.


Photos credit to Reza Mohamed
Location credit to Lost Malaya

20 comments:

  1. Berapa hengget kalau beli kat Rebirth? :)

    ReplyDelete
  2. material dia cam ane ek?? i nak beli online la sbb nak balik jb susah..

    ReplyDelete
  3. saya nak beli on9 jugak !
    esok dah balik shah alam !
    huhuh..

    ReplyDelete
  4. Yang nak beli online, details dah pun diberitahu. Pandai² la eh? :)

    ReplyDelete
  5. Tapi tak bagitau, harga RM35, ada + dengan harga posto tak? Jadi total berapa? :)

    ReplyDelete
  6. harga postage ikut lokasi la, sayang :)

    ReplyDelete
  7. klux. mynn punyer kne online gak ker? da kim kat mat suh pas kat yus laa~ t balik jb je lincah g rebirth amek tiset JOHO. ok?

    ReplyDelete
  8. mynn amik kat rebirth ar. Tempahan online dari dalam JB tak dilayan XD

    ReplyDelete
  9. kalo bkn org johor tp pnah blaja kat johor nak beli gak bleyh? haha i want..i want..

    ReplyDelete
  10. jojie, tee JOHO untuk pecinta JOHO so you are welcome

    ReplyDelete
  11. aku dah hantar email pada korang~

    dengan harapan, saiz M lelaki boleh masuk saiz L (normal) badan aku~ -_-"

    ReplyDelete
  12. tshirt untuk bdk xd ke?? leh pkai sm wif my daughter! huhu.. .

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails