Monday, March 1, 2010

JOHO tees re-printed!


Listen up, peeps!

Because of the high demands, JOHO has decided to re-print the LIMITED EDITION JOHO t-shirt series 01 in limited numbers. To those who are yet to get their hands on the tees, here is your chance. Grab it before it is gone.

We are giving our priorities for online purchasers. The details for the online booking are as follows:
  • Online purchase is for limited numbers only. Priority will be given based on first come first serve basis.
  • Email to johobaru@gmail.com your name, contact number, mailing address, quantity and t-shirt size.
  • We will send you confirmation email which will include the total payment (including postage) and bank account number.
  • Payment must be cleared within 3 days of purchasing. Failed to do so and we will cancel order.
Once you have the tee in your hands, we would appreciate it if you could snap a photo of yourself wearing the tee and send it to us via email.

Spread the love. Wear with pride.

Photos credit to Amirul Izwan



Salam warga JOHO,

Disebabkan permintaan yang tinggi, JOHO mengambil keputusan untuk mencetak semula baju JOHO edisi terhad siri 01 ini. Kepada mereka yang masih kempunan nak dapatkan tee ni, sekaranglah masanya!

Kali ini JOHO memberi lebih keutamaan kepada pembeli online. Untuk menempah online, sila rujuk maklumat tersebut:
  • Kuantiti untuk tempahan online adalah terhad. Siapa cepat dia dapat.
  • Emailkan nama, contact nombor, alamat, kuantiti dan saiz baju ke johobaru@gmail.com
  • Kami akan bagi email confirmation beserta dengan jumlah bayaran (termasuk pos) dan nombor akaun bank.
  • Bayaran perlu diselesaikan selewat-lewatnya 3 hari selepas tempahan dibuat. Kalau lambat tempahan akan dibatalkan.
Lepas korang dah dapat baju, sila ambil gambar korang pakai baju JOHO tu dan hantar kat kitorang via email.

Spread the love. Wear with pride.

Photos credit to Amirul Izwan

10 comments:

  1. hahaha.. aku br tringat.. au de gak lalu sblah kejadian korang mek gmbr ni ngn kereta ni.. aku x tau ape name area ni.. yang penting.. jalan tu jalan baru siap kan..hahahaaha style2....

    ReplyDelete
  2. klu direct pergi lost malaya bole beli x baju nie??

    ReplyDelete
  3. Lost Malaya takder jual baju ni. JOHO Concept Store jer ada. Malangnya tee ni dah sold out

    ReplyDelete
  4. baju ni still available tak?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails